The Laser Lab ijmuiden  

  

Diepgaand peelen zonder downtime met Linder Health


Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat diepe peelings zoals TCA of fenol op lange termijn veroudering kunnen veroorzaken als gevolg van inflammaging. Linder Health is erin geslaagd chemische peelings te ontwikkelen die garant staan voor dezelfde resultaten, zonder downtime of ontstekingsreacties.


De combinatie van wetenschap en passie
Linder Health is opgericht door twee powervrouwen: dr. Jennifer Linder en dr. Ivana Veljkovic. Dr. Linder is dermatoloog, chemicus, bio-ingenieur en huidkankerchirurg. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in dermatologie, research and development en klinische studies. Ook dr. Ivana Veljkovic, cosmetisch chemicus en organisch scheikundige, is een dame met een enorme staat van dienst op het gebied van medisch-esthetisch onderzoek en productontwikkeling. Samen hebben ze een passie voor een gezonde huid en gezond ouder worden op de lange termijn. Vanuit die passie ontwikkelden ze, op basis van de allernieuwste wetenschappelijk inzichten, peelings die helpen bij een gezond celmetabolisme.


Waarom heftige peels niet altijd de beste keuze zijn.


Lange tijd werd gedacht dat heftige peels op korte termijn weliswaar heftige bijwerkingen hebben – roodheid, vellen die eraan hangen, men kan soms echt een week niet over straat – maar daarna prachtige resultaten geven. Nu blijkt echter uit wetenschappelijk onderzoek dat deze heftige peels op langere termijn juist veroudering veroorzaken als gevolg van de laaggradige ontstekingsreacties: inflammaging.
De peelings van Linder Health: geen heftige reacties, geen downtime
Naarmate we ouder worden, kan ons lichaam zich steeds minder goed ontdoen van senescente cellen. Bij het op de natuurlijke manier opruimen hiervan kan het lichaam ongewenste processen, zoals inflammatie, opwekken. De chemische peelings van Linder Health breken de ongewenste cel eerst tot kleine deeltjes af, waarna deze opgeruimd kunnen worden – maar dan zonder dat het immuunsysteem alarm slaat. Geen heftige reacties dus, geen downtime en daardoor geen huidveroudering op langere termijn – maar dan wel met dezelfde geweldige resultaten als de heftige Jessner- en TCA-peels.


Drie peelings voor elk huidtype


Linder Health richt zichop drie peelings: Hero Peel, Spot(less) Peel en Polite Peel en op Prep Work. Dit laatste product bereidt de huid goed voor op de peelings, maar werkt ook meteen als een gevoeligheids-indicator voor de peelings. Hiermee kan je als specialist dus vooraf goed inschatten hoe de huid op dat specifieke moment zal reageren en daardoor de juiste peeling en het juiste aantal laagjes kiezen. Hiermee heb je alles in huis om zichtbare schade te vertragen en te corrigeren, voor elk huidtype of -probleem. Denk aan fijne lijntjes en rimpels, een ongelijkmatige teint, pigmentatie, acne en littekens.


Hydra Aqua Facial met peeling en masker 140,-   60 minuten

Linder Health peeling los 60,-     20 minuten

E-mailen
Bellen
Map